Bureau Koudsi™ is een full service reclamebureau met tientallen jaren ervaring in diverse markten.

Reclame


U kent vast wel de uitdrukking: 'Dat staat als een huis'.

Koudsi bureau Koudsi™Maar een huis 'staat' er niet zomaar. Het heeft een stevige fundering nodig waarna het is opgebouwd met duurzame materialen, bestand tegen weer en wind voor vele jaren.
Met Marketing en Reclame is het niet anders. De praktijk laat echter zien dat men vaak aan het 'dak' begint en er dus maar wat gedaan wordt in de veronderstelling dat het wel goed zal zijn. Sommigen verliezen zichzelf in de details en benaderen een marketingproject met een bijna wetenschappelijke precisie.

Dat klinkt misschien interessant, maar doel en resultaat worden hierbij meestal uit het oog verloren. De werkwijze van Koudsi is als volgt:

  • Koudsi werkt deskundig, duidelijk en efficiënt.
  • Samen met de klant worden de prioriteiten bepaald.
  • Door vele (internationale) contacten houdt Koudsi rekening met toekomstige marktontwikkelingen.
  • Koudsi zoekt altijd naar de passende oplossing om het bedoelde resultaat te bereiken.
  • Onze basis is duidelijkheid en fatsoenlijke omgang met uw tijd en geld. Wij stellen duidelijkheid voor uiterlijk in onze producten.
  • Uit wereldwijde ervaring met diverse markten, maar ook met diverse culturen beseffen wij dat de basis van communicatie fatsoen en duidelijkheid is.
  • Wij maken glasheldere afspraken en komen deze na.

Koudsi™ staat voor meer dan 35 jaar ervaring. Koudsi™ staat voor meer dan 35 jaar ervaring. We leveren een totaalpakket aan diensten en producten op het gebied van Reclame Marketing, Ontwerp, Huisstijl, Huisstijlmanagement 

en Web hosting & Web design. Vanaf het beginpunt zetten wij een sterke fundering en werken zo door in de volgorde waarop het hoort. Vanaf het ontwerp van uw huisstijl tot aan een compleet reclameconcept. Wij adviseren en begeleiden u ook bij de uitvoering hiervan. Zodat uw naam of merk omgezet wordt naar een brand en uiteindelijk een onvergetelijk begrip wordt.