Bureau Koudsi™ for Marketing Communication . Motivation . Business Coaching . Internet

Bureau Koudsi ™ Internetdiensten, SSL Certificaten


Bureau Koudsi ™ biedt diverse business webhosting accounts met de bijpassende SSL -Certificaten voor een snelle beveiligde verbinding. 


Met een SSL certificaat krijgt een website een hogere positie bij zoekmachines, en de kans op vindbaarheid is groter, ook het dataverkeer van en naar de website wordt veiliger.Wat is een SSL CertificaatWat is een SSL-certificaat?


SSL-certificaten zijn kleine gegevensbestanden die een cryptografische sleutel digitaal verbinden met de gegevens van een organisatie. 

Wanneer het op een webserver is geïnstalleerd, worden het hangslot en het https-protocol geactiveerd en kunnen beveiligde verbindingen van een webserver met een browser worden gemaakt. Doorgaans wordt SSL gebruikt om creditcardtransacties, gegevensoverdracht en logins te beveiligen en meer recentelijk wordt het de norm bij het beveiligen van het browsen op sociale mediasites.

Een organisatie moet het SSL-certificaat op zijn webserver installeren om een ​​veilige sessie met browsers te starten. Zodra een beveiligde verbinding tot stand is gebracht, is al het internetverkeer tussen de webserver en de webbrowser veilig. Wanneer een certificaat met succes op uw server is geïnstalleerd, verandert het toepassingsprotocol (ook bekend als HTTP) in HTTPs, waarbij de 'S' staat voor Safe 'veilig'.

Afhankelijk van het type certificaat dat u koopt en van welke browser u op internet surft, toont een browser een hangslot of groene balk in de browser wanneer u een website bezoekt waarop een SSL-certificaat is geïnstalleerd.


Bureau Koudsi biedt diverse business webhosting accounts met de bijpassende SSL -Certificaten voor een snelle beveiligde verbinding.

Zie ook : Webhosting, Webdesign, SSL certificaten, Social media advies, Corporate Identity en internet -check.

Reclamebureau Koudsi